Βρες υποστήριξη

 

Το Βήμα Μπροστά δεν είναι η μοναδική πηγή πληροφόρησης που μπορείς να βρεις χρήσιμες συμβουλές για το πως να ζεις με ΑΣ. Παρακάτω παρουσιάζονται κάποιες υποστηρικτικές ομάδες ΑΣ που προσφέρουν υποστήριξη σε δικτυακό και παγκόσμιο περιβάλλον.

ΕΠΕΜΥ

Επιστημονική Εταιρεία για τη Μυοσκελετική Υγεία

http://www.epemy.gr/

Η «Επιστημονική Εταιρεία για τη Μυοσκελετική Υγεία - ΕΠΕΜΥ» είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η οποία συστήθηκε το 2010.

Διοικείται από 3μελές Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τον Πρόεδρο (Π. Τρόντζας – Ρευματολόγος), τον Αντιπρόεδρο (Αχ. Γεωργιάδης - Ρευματολόγος) και το Μέλος (Κ. Σαρόπουλος - Ορθοπαιδικός). Στις πρωτοβουλίες και δράσεις της αποδέχεται και προωθεί τη συμμετοχή οποιουδήποτε επαγγελματία υγείας με γνωστικό αντικείμενο τις Μυοσκελετικές Παθήσεις.

Ο σκοπός της ΕΠΕΜΥ είναι η προώθηση της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των ιατρών και των άλλων επαγγελματιών υγείας, της έρευνας και της ενημέρωσης του κοινού και των φορέων υγείας για τις Μυοσκελετικές Παθήσεις.

Η Novartis Hellas προς όφελος των χρηστών παραθέτει συνδέσμους προς ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτα μέρη. Δεν συνδέεται επισήμως με κανέναν από τους οργανισμούς που αναφέρονται στον ιστότοπο της. Ως εκ τούτου, οι ομάδες υποστήριξης ασθενών που αναφέρονται δεν θα πρέπει να θεωρούνται σε καμία περίπτωση ως εταίροι, θυγατρικές εταιρείες ή υποστηρικτές οποιουδήποτε ισχύοντος ή μελλοντικού περιεχομένου που βρίσκεται στο VimaBrosta.gr ή των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται από τη Novartis Hellas.

 

GR2003813555

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΎ;

Αν γνωρίζεις κάποια ΑΣ ομάδα που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, ενημέρωσέ μας. Ακόμη καλύτερα, αν είσαι μέλος μιας ομάδας, επικοινώνησε μαζί μας για να βρούμε μαζί τρόπους να βελτιώσουμε τον ιστότοπο του Βήμα Μπροστά