Υποστηρίζοντας την καθημερινή μάχη ενός ανθρώπου με την ΑΣ του | ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αυτό το άρθρο είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα που θα διαβάσετε στο Βήμα Μπροστά. Συνήθως παρέχουμε υποδείξεις και συμβουλές για τη ζωή με αγκυλοποιητική σπονδυλαρθρίτιδα. Αυτή τη φορά, θέλαμε απλά να μοιραστούμε μαζί σας την ιστορία του Peter.

 

Εκτός από το όνομα του Peter, οτιδήποτε άλλο στο παρακάτω βίντεο αποτελεί αληθινό γεγονός της ζωής του με ΑΣ.

 

Το να πάσχει κάποιος από ΑΣ δεν σημαίνει ότι έχει μια ζωή την οποία είναι υποχρεωμένος να περάσει μόνος του. Το Βήμα Μπροστά – και πάμπολλες άλλες οργανώσεις και ενώσεις – είναι εδώ για να προσφέρουν υποστήριξη και συμβουλές.

 

Μεταβείτε στην ενότητα Εύρεση υποστήριξης για να δείτε τις διαθέσιμες πηγές βοήθειας που βρίσκονται κοντά στον τόπο κατοικίας σας. Πείτε μας τι πιστεύετε για την ιστορία του Peter στο Facebook. Ή απλά συνεχίστε την ανάγνωση: πηγαίνετε στην αρχική σελίδα μας και δείτε την συλλογή άρθρων που έχει δημιουργήσει το Βήμα Μπροστά για ανθρώπους σαν τον Peter και όσους νοιάζονται για αυτούς.

 

Αυτό το άρθρο συντάχθηκε από έναν τακτικό ειδικό συνεργάτη του Βήμα Μπροστά.gr. Το Βήμα Μπροστά είναι ένας κοινωνικός ιστότοπος που βοηθά ολόκληρη την κοινότητα της ΑΣ να: Ενημερώνεται. Μοιράζεται. Εμπνέει. Συζητάει.

 

GR2003813555

Εντοπισμός της ΑΣ το συντομότερο δυνατόν

Ομαδικές ασκήσεις!

ΒΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ομάδες υποστήριξης ασθενών μπορούν να σταθούν δίπλα σου όταν είσαι με καλή διάθεση και να σε υποστηρίξουν εάν η διάθεσή σου δεν είναι καλή. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος να λάβεις πρακτικές συμβουλές για το πως να ζεις με την ΑΣ.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >